Sandoz arbetar med framstående endokrinologer över hela världen för att utöka utbildningsstödet till läkare, specialister och sjuksköterskor inom tillväxt- och icke-tillväxtrelaterade ämnen. Här på siten finner du olika utbildningsstöd som löpande uppdateras. Dessa kan användas för egen fortbildning men även som del av kurser eller möten i er klinik.
 

 

EndoReview
En utbildningstjänst av experter för experter

De senaste upplagorna av EndoReviews, nummer 4 och 5, är tillgängliga nu.

I dessa upplagorna av Pediatriskt och Vuxen EndoReview har prof. Lars Sävendahl och docent Charlotte Höybye personligen valt ut aktuell litteratur inom pediatrisk endokrinologi som dom har sammanfattat för oss. I tillägg till urvalet och sammanfattningarna av artiklarna delar prof. Lars Sävendahl och docent Charlotte Höybye med sig av sina åsikter och tolkningar av artiklarna. Docent Charlotte Höybye, MD, PhD och Prof. Lars Sävendahl, MD, PhD, båda frân Karolinska Institutet, Stockholm, är två av världens ledande endokrinologiexperter.
 

  Ladda ner EndoReview 5

 

  Ladda ner EndoReview 4

 

 

 

Det senaste inom endokrinologi

ENDOtoday är en vetenskaplig onlinetjänst som ger specialister information om aktuella trender och utvecklingar inom området endokrinologi.

ENDOtoday riktar sig till deltagare som söker ytterligare information eftersom de bara kan se ett begränsat antal sessioner, för dem som vill ha rapporterna på sitt modersmål och för icke-deltagare som föredrar enkel åtkomst hemifrån.

Länk: https://www.endo-today.org/

Använd dessa upgifter för att logga in:
Användarnamn: endotoday
Lösenord: endo

NR2205117368_06/2022
×

Ask Speakers